Välkommen!
Med min musik och sång kommer många minnen att väckas!
Frankrike, Tyrolen, Finland, Italien är några av de platser jag gör nedslag i under mina framträdanden. Jag har också pop, rock, sommar- och julmusik, lite tango och mycket mer i min repertoar. Allt för ett omväxlande och fantasifullt uppträdande.
Jag sjunger på flera språk och ramar in mina framträdanden med underhållande mellansnack. 

Som dragspelare / artist har jag uppträtt på scener, restauranger, kräft- och surströmmingsskivor, föreningsmöten, kyrkor, familjefester, företagsevent,  på båtar med mera. Jag har hållit i allsång, skrivit nya snapsvisor när det behövts eller fungerat som stämningshöjare i bakgrunden. 

Man kan engagera mig som
fransman med musettedragspel basker och sånger på franska! Eller varför inte med lederhosen i oktober och sånger på tyska! Ja, ich spreche auch Deutsch! Eller som scenartist då jag blandar friskt! 
Tomteluva och skepparmössa finns förstås också när det behövs...

Ring så berättar jag mer!   
070-393 50 21    
 

Vill så här med lite distans ännu en gång tacka för ett utmärkt fint framträdande vid Carussedammen i Sibbarp, där fantastiskt dragspelande, sång och uppskattat mellansnack demonstrerades.
Med förhoppning om återseende och goda hälsningar
Leif Andersson
Carussedammen i Sibbarp (utanför Varberg)

Sten Broman:
Det ruskigaste och mest idiotiska som är uppfunnet i hela världshistoriens tidsrymnd av flera millioner år, det lägsta som mänsklig hjärna kunnat fundera ut
- Det är dragspelet!
Dragspelet uppfanns 1822 och det var verkligen tråkigt...osv
Ur tidningen "Röster i Radio" 1960

 

Så fantastiskt härligt härligt!
Du har sådant flöde och sådan glädje i ditt spel, Staffan. Det märks att du spelat och övat länge, för det är bara de som är riktigt, riktigt skickliga som kan spela så obehindrat, som om allt vore lekande lätt. 
Varma hälsningar
Lena Engh
Helenelund Stockholm